loading...
Warung Kopi Yu Yen

"Mangga mampir mas!"
ngunjuk kopi napa jahe
sekul bothok napa oseng-oseng
nedhine
yen kebelet nguyuh
mang nguyuh ten mburi niku
yen kadhemen
mang kemulan
niki wonten kemul anyar
kemule saged ngentut
jenenge narti!


Semarang, feb '86
"Puisi: Warung Kopi Yu Yen"
Puisi: Warung Kopi Yu Yen
Karya: Wiji Thukul

Post a Comment

loading...
 
Top