Warung Kopi Yu Yen
"Mangga mampir mas!"
ngunjuk kopi napa jahe
sekul bothok napa oseng-oseng
nedhine
yen kebelet nguyuh
mang nguyuh ten mburi niku
yen kadhemen
mang kemulan
niki wonten kemul anyar
kemule saged ngentut
jenenge narti!


Semarang
Februari 1986
"Puisi: Warung Kopi Yu Yen"
Puisi: Warung Kopi Yu Yen
Karya: Wiji Thukul

Post a Comment

loading...
 
Top