loading...
Aku Dudu Satrya


Yen kiwa tengen kebak wong
dipulasara
aku ora arep mungguh gunung tapabrata
yen kiwo tengen pating njlerit
aku ora arep nyepi ing ringin-ringin
wingit
aku dudu satrya
aku dudu pangeran sing arep
munggah nata
aku rakyat biasa
menungsa cilik sing nduwe tangga

 
"Puisi: Aku Dudu Satrya"
Puisi: Aku Dudu Satrya
Karya: Wiji Thukul

Post a Comment

loading...
 
Top