Protelon

Dalan iki dadi saksi
aku niba-tangi bola-bali
dalam iki ngerti
menawa aku wis wau wedi
keblasuk
ora wani bali.
 
"Puisi: Protelon"
Puisi: Protelon
Karya: Wiji Thukul

Post A Comment:

0 comments: