loading...
Protelon


Dalan iki dadi saksi
aku niba-tangi bola-bali
dalam iki ngerti
menawa aku wis wau wedi
keblasuk
ora wani bali
 
"Puisi: Protelon"
Puisi: Protelon
Karya: Wiji Thukul

Post a Comment

loading...
 
Top