Asmaradana

Mabura
mabura menyang ngendi
aku ora nggondheli
mabura
mabura tekan ngendhi
aku tetep nututi
tresnaku merdhika cah ayu!

Kemarang, Februari 1986
Puisi Asmaradana
Puisi: Asmaradana
Karya: Wiji Thukul

Post A Comment:

0 comments: